Valikko Sulje

OHJAAJAT / HENKILÖKUNTA

KUNTOSALI- JA KYMPPIKORTIT

  • Jumppa- tai kuntosalikortin voit ostaa edullisemmin 
    verkkokaupastamme tai sopimalla ostoajan etukäteen: Sami Jalonen, sami.jalonen(at)gmail.com, puh. 050 486 9099 (varmimmin iltaisin)

SULKAPALLOVUOROT

  • Saana Topp, janakuntoliikunta@gmail.com

KUUMOLATALON VUOKRAUS

  • Pirjo Kärkinen, piko.karkinen@gmail.com, puh. 0400 202 218

RYHMÄLIIKUNTA

  • Mia Kuningas, puh. 040 506 0647

RYHMÄLIIKUNNAN OHJAAJAT

“NINNI” NINA SAVONEN
Janan jumppien perustajajäsen, kokemusta ryhmäliikuntatuntien vetämisestä 30 vuoden ajalta. Kilpaillut SM-tasolla Body Fitneksessä. Ohjaajana innostava ja mukaansatempaava, tunnin kuluttua huomaat tehneesi enemmän kuin kuvittelitkaan!
VERNA AITTO-OJA
Olen vuonna -97 syntynyt iloisella elämänasenteella varustettu turenkilainen nainen. Koulutukseltani olen urheiluhieroja sekä personal trainer. Ryhmäliikuntatuntien suurkulutuksen aloitin itse 13-vuotiaana, siitä siirryin pikkuhiljaa omien treenien osalta salin puolelle ja fitneksen pariin. Opiskelujen ohella aloin ohjata kiertoharjoitteluja sekä HIIT -tunteja.
MIRKA SAARINEN
Itse liikuntaan hurahtanut ohjaaja, jolla koulutusta kuntosaliohjauksesta (FISAF)  ja ryhmäliikunnasta sekä gymstick:istä. Haluan innostaa myös muita liikkumaan! Ideoita jumppiini haen crossfitistä.
HEIKKI SAARINEN
39-vuotias kahden lapsen isä ja kahvakuulaohjaaja Turengista. Ammatiltani olen varastotyöntekijä ja koulutettu hieroja. Olen suorittanut kahvakuulasta IKSA KETTLEBELL LEVEL I & II kurssit. Ryhmäliikuntaohjauksen lisäksi harrastan monipuolisesti urheilua ja eritoten jääkiekkoa.
PÄIVI PIRNES
Liikunnanohjauksia ammattitaidolla jo vuodesta -96, perusjumpasta pilatekseen ja pumppiin. 
KIRSI ROOS
14 vuotta liikuntaa päätyönään tehnyt personal trainer, joka haluaa inspiroida ihmiset liikkeelle sellaisena kuin ovat. Liikunta saa olla hauskaa ja kaiken hauskan keskellä keskitytään oikeisiin tekniikoihin myös.
MARKO KORPI
Liikuntaan ja urheiluun hurahtanut naprapaatti ja palomies. Viimeisimpänä kiinnostunut kehonhuollosta ja joogasta. Ohjaan lempeällä ja kannustavalla otteella tavoitteena, että juuri sinä voit paremmin. 
ANU KORPI
Liikkuminen on parhaimmillaan magiaa ja sen kokemuksen jakaminen on maailman suloisinta. Tästä syystä ryhmäliikuntaa laajalla lajikirjolla olen tehnyt pian 14 vuotta. Siinä ohessa olen opiskellut fysioterapeutiksi, naprapaatiksi, FAF:in ryhmäliikuntaohjaajaksi ja uppoutunut vuorovaikutuksen ja mielen valmennuksen saloihin.