Valikko Sulje

Bailatino

Bailatino® on tarkoitettu kaikille, jotka ovat ikinä pitäneet latinalaisista rytmeistä. Tunneilla tanssitaan ilman paria eikä vaadita aikaisempaa tanssitekniikan osaamista.

Tärkeintä on luoda ilmapiiri, jossa jokainen liikkuja nauttii oman vartalonsa käytöstä omien resurssiensa mukaan. Tunneilla on rento ja avoin meininki; liikutaan ja pidetään yhdessä hauskaa ilman suorituspaineita, nautitaan musiikista ja samalla koetaan oppimisen ja onnistumisen riemua.

Tansseina mm. salsaa, sambaa, bachataa, chachata, merengueta ja välillä voidaan myös valssata tai heittäytyä vaikkapa quickstepin pyörteisiin. Jokaiselle löytyy varmasti omat lempitanssit.

Tunneilla ei tarvita erityisiä varusteita; aerobictossut tai vastaavat sisäkengät, sekä kevyet vaatteet, joissa on mukava liikkua ja hikoilla

Crosscircuit

Kiertoharjoittelua, jossa voit heittää aivot narikkaan ja tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet. Välineinä käytetään kaikkea mitä salilta löytyy (kahvakuulat, jumppapallot, voimistelurenkaat, oman kehon paino jne). Ohjaaja on paikalla sinua ohjeistamassa, mikäli tarvitset vaihtoehtoisia liikkeitä esimerkiksi nivelvaivojen takia. Harjoittelu on myös helppo muokata sopivaksi kevyemmällä tai raskaammalla vastuksella. 

DanceFitYoga

DanceFitYoga  on uusi ryhmäliikuntakonsepti, joka kehittyi inspiraatiosta luoda jotain uutta ryhmäliikunnan alalle. DanceFitYoga tunti sisältää 20 minuuttia tanssia, 20 minuuttia lihaskuntoa ja 20 minuuttia joogaa.

Tunti palvelee hyvin kiireistä liikkujaa, jolla on rajattu määrä aikaa urheiluun. Tällä tunnilla yhdistetään kaikki: aerobinen, lihaskuntoharjoittelu ja kehonhuolto.

DanceFitYoga on tehokas, hauska ja energisoiva konsepti, jossa apuvälineenä käytetään vain mattoa.

Jooga

Joogatunnilla tehdään rennolla ja iloisella asenteella hengityksen saattelemana harjoituksia, jotka vahvistavat lihasvoimaa ja edistävät liikkuvuutta sekä tasapainoa. Tunti päättyy loppurentoutukseen. Tunti soveltuu niin aloittelijoille kuin aiemmin joogaa harrastaneille

Kahvakuula

Kahvakuula on tehokas ja monipuolinen treenimuoto. Kuulalla saa treenattua voimaa, kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Kuulaliikkeet ovat isoja ja kokonaisvaltaisia, joten myös aerobinen kunto kasvaa hyvin. Tunnit ovat dynaamisia, monipuolisia ja toiminnallisia ja jokaiseen kuntotasoon soveltuvia.

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Voima & Tasapaino

Aloitamme monipuolisin liikkein lämmitellen ja jatkamme tasapainoa parantaviin harjoituksiin, joita seuraa vahvistava ja voimistava lihaskunto-osuus vaihtelevasti välineistöä hyödyntäen. Lopussa jäähdyttely liikkuvuusharjoittein.