Valikko Sulje

LIITY JANAN JÄSENEKSI

Kuinka liityn Janan jäseneksi?

Janakkalan Janan jäseneksi liitytään Suomisport-palvelun kautta, joka toimii myös seuran jäsenrekisterinä. Liittymisen jälkeen voit itse päivittää jäsentietosi ajan tasalle tarpeen vaatiessa.

Yhdistyksen jäsenen on lain mukaan oltava yksityishenkilö ja jäsenen on itse tehtävä pyyntö liittyä seuraan. Ohjeet liittymiseksi myös alaikäisten huollettavien osalta löydät ohjeet alla.

Ennen jäsenyyden ostoa, luo itsellesi profiili Suomisport-palveluun

  1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa sisään Suomisportiin.
  2. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä tai sähköpostiosoitteesi. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omaa yhteystietoasi. 
  3. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kertakäyttöisen kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista.
  4. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot ja klikkaa ”Luo tili”. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä kaikkia omia tietoasi.
  5. Luotuasi tilisi näet oman profiilisi.

Seurajäsenyyden ostaminen 

  1. Janan jäseneksi voit liittyä Suomisportissa klikkaamalla alla olevaa jäsenluokan linkkiä. Linkin avauduttua hyväksy kutsu jäseneksi, jolloin liittymispyyntösi tulee näkyviin Suomisportiin.
  2. Kun jäsenyys on hyväksytty, pääset maksamaan jäsenmaksun kohdassa ”Maksut”. Huom! Seuran jäsenrekisterinhoitajan täytyy hyväksyä jäsenyys Suomisportissa ennen maksua. Liittymispyynnöt pyritään tarkistamaan kerran vuorokaudessa.
  3. Jäsenmaksu vuonna 2024 on alle 18-vuotiaalta 5 euroa, yli 18-vuotiaalta 20 euroa ja eläkeläiseltä 10 euroa kalenterivuodelta. Liittymisvuonna 18 vuotta täyttävä on vielä alle 18-vuotias.

Vuoden 2024 jäsenmaksut 

Jo Suomisport-palveluun kirjautuneille tämän vuoden jäsenmaksu on tullut näkyviin kohtaan MAKSUT. Maksun voit maksaa välittömästi, jolloin jäsenyytesi tälle vuodelle on heti voimassa.

Muut voivat tehdä liittymispyynnöt oheisten linkkien kautta:

Alle 18-vuotiaat (v. 2006 tai sen jälkeen syntyneet)

Yli 18-vuotiaat (v. 2005 tai aikaisemmin syntyneet)

Eläkeläiset

Jäsenyydestä eroaminen

Jäsenyydestä eroaminen tapahtuu ilmoittamalla siitä pääseuran sihteerille sähköpostilla: piko.karkinen@gmail.com.