Valikko Sulje

Tervetuloa myyjäksi!

Lämmin kiitos osallistumisestasi. Janakkalan Jana ja kuntojaosto toimii vapaaehtoisten avulla. Pöytävuokrat käytetään vuonna 1919 rakennetun, historiaa huokuvan Kuumolatalon ylläpitoon.

KIRPPUTORI on auki klo 10–14. Ovet avataan kirpputorimyyjille klo 9. Saavu paikalle viimeistään klo 9.45. Mikäli et pääse paikalle klo 9.45 mennessä, ilmoita siitä ennakkoon sähköpostilla: kirppis.kuumola@gmail.com. Muussa tapauksessa vapautamme pöydän tarvittaessa muuhun käyttöön.

PÖYTÄPAIKKA Kun saavut paikalle, voit itse valita oman pöytäsi. Kaksi pöytää varanneille on merkitty vierekkäiset pöydät, joista voi valita mieleisensä. Suosittelemme, että tuot aluksi yhden kassillisen tai laatikollisen tavaraa sisään, jolla voit varata mieleisen pöydän itseäsi varten. Pöytien taakse löytyy Kuumolasta tuolit. Salissa saattaa talvella ovien auki olon myötä olla viileää, joten suosittelemme kerrospukeutumaan lämpimästi.

OSOITE Kuumolantie 11, 14200 Turenki. Myyjien sisäänkäynti on talon itäpäädyssä (talon takana vasemman puoleinen ovi). Asiakkaat tulevat sisään pohjoisen puoleisesta ovesta, toisen pyöräparkin vierestä talon päädystä. Parkkipaikkoja löytyy Kuumolatalon pihalta reilusti.

VAATEREKKI Voit halutessasi tuoda oman vaaterekin myyntipöytäsi viereen.

KAHVIO Kahviosta saat koko tapahtuman ajan ostettua edullisesti kahvia, teetä, mehua, sämpylää ja leivonnaisia.

Ennakkotiedottaminen voi parantaa myyntiä Tiedon jakaminen potentiaalisille asiakkaille ennen tapahtumaa saattaa tuoda sinulle lisää myyntiä. Suosittelemme lisäämään kuvia ja lisätietoja myyntiin tulevista tuotteistasi tapahtumaamme Facebookissa. Esimerkiksi kuva, jossa muutama saman ”kategorian” tuote ja kuvatekstissä kuvaus siitä mitä on tulossa myyntiin.

Esimerkiksi näin: Kuvassa luistimia, suksia ja monoja. Myyntiin tulossa lasten talviurheiluvälineitä 6–9-vuotiaille. Hinnat alkaen 4 e.

Julkaisu ei näy automaattisesti Facebook-tapahtumassa, vaan se vaatii ylläpitäjien hyväksynnän. Hyväksymme julkaisut tapahtuman sivuille 48 h sisällä.

Linkki Facebook-tapahtumaan: https://fb.me/e/6l3B4n5dz

Sosiaalisen median kanavamme voit tägätä kirpputoriin liittyviin tarinoihin. Jaamme ne mielellämme omissa kanavissamme. Pystymme jakamaan vain julkisten tilien tarinat, joten tarkista, että ainakin hetken tilisi on julkinen.

Instagram: @jana_kunto
Facebook: @Kuumolan Kuntoliikunta
Aihetunniste: #kuumolankirppis

MARKKINOINTI Markkinoimme kirpputoritapahtumaa Facebookissa ja Instagramissa, Facebookin paikallisryhmissä, Häme events -alustalla, Hämeen Sanomien menot-palstalla sekä viemme tapahtumaflyereita kirjastoon ja kauppoihin, joissa se on mahdollista.

KYSYMYKSIÄ? Lähetä meille sähköpostia: kirppis.kuumola@gmail.com

Yhteistyöterveisin,

Janakkalan Janan kuntojaosto

MYYJIEN SISÄÄNKÄYNTI (talon takaa, vasemman puoleinen ovi):