Valikko Sulje

Kuumolan ryhmäliikunta tauolle 2. joulukuuta alkaen

Aluehallintoviraston määräyksen mukaisesti kaikki Kuumolan ryhmäliikuntatunnit siirtyvät tauolle keskiviikkona 2. joulukuuta alkaen. Todennäköisesti tauko jatkuu loppiaisen yli. Muuttuvasta tilanteesta tiedotetaan näillä sivuilla sekä sosiaalisen median kautta.

Kuntosalin pyrimme pitämään toistaiseksi normaalisti avoinna. Korostamme kuitenkin kaikkien salikävijöiden vastuuta henkilökohtaisesta ja yhteisestä hygieniasta eli jokainen kuntoilija desinfioi käyttämänsä laitteet itse suorituksen jälkeen. Muista myös käsien peseminen ja desinfiointi!

Salille tullaan vain täysin terveenä! Salilla on myös maskisuositus. Muista maskin käyttö myös salille saavuttaessa ja sieltä poistuttaessa sekä pukutilassa. Turvavälejä tulee ehdottomasti noudattaa.

Mahdolliset laiminlyönnit saattavat johtaa kortin jäädyttämiseen.

Myös sulkapallovuoroihin saattaa tulla muutoksia. Muutoksista tiedotamme myöhemmin.