Valikko Sulje
HEIKKI

”Moikka, täällä huutelee Heikki!
Liikunta on aina ollut iso osa elämääni ja sitä on tullut harrastettua todella monipuolisesti ihan lapsesta saakka. Jääkiekko on kuitenkin ollut se ykköslaji ja sitä olen myös ammatikseni pelannut.

Työellämässä toimin esimiehenä logistiikan parissa ja myös töiden lomassa on tullut ihmisiä liikutettua taukojumppien muodossa.

Kuumolassa olen ohjannut tunteja todella monta vuotta ja on mukava nähdä että porukka jaksaa aktiivisesti treenailla mun kanssa vuodesta toiseen!”
MIRKA

”Mirka täällä moikka!
Ohjaan Kuumolatalolla hikisen hauskaa CrossCircuit -tuntia ja urheilen itse monta kertaa viikossa: käyn salilla, pyöräilen ja talvella harrastan kiipeilyä. Kunhan tulee hiki niin laji kuin laji kiinnostaa.

Oikealta ammatiltani olen lähihoitaja ja parturikampaaja. Tällä hetkellä teen opettajan töitä liikuntapäiväkodissa.

Kuumolassa olen ohjannut pitkään ja ohjaaminen onkin tosi hauskaa tässä huippuporukassa!
Lämpimästi tervetuloa hikoilemaan tunneilleni!”
HELENA

”Vilenin Helena moikka!
Turenki on tullut tutuksi melkein 24 vuoden hyvinvointialan yrittäjyyden merkeissä. Liikuttamista, rentoutusta, hoitamista, kurssittamista sekä ohjaamista omassa hoitolassa Hämeenlinnassa liikuntakeskuksessa ja täällä Kuumolassa.

Tuu mun kanssa torstai aamuisin kello 10–11 voimailemaan rauhallisen napakkaan tahtiin ja haastamaan tasapainoasi!
Lämpimästi tervetuloa!”
ANNIINA

”Moikka te kaikki ihanat! Olen tanssinopettaja sekä tuleva liikunta-alan ammattilainen. Tällä hetkellä opiskelen liikuntaneuvojaksi Varalan urheiluopistolla.

Oma urheilutaustani pohjautuu erityisesti tanssiin. Aloitin 3-vuotiaana satubaletin ja myöhemmin rakastuin palavasti kilpatanssiin. Kilpailu-ura jatkui parini kanssa täysi-ikäisyyden kynnykselle ja tämän jälkeen kouluttauduin niin seuravalmentajaksi kuin myös bailatino-ohjaajaksi. Nyt tuleekin jo 20 vuotta siitä, kun olen tanssin ohjaamisen ja opettamisen aloittanut.

Tällä hetkellä ohjaan erilaisia tanssi- sekä kuntotunteja Hämeenlinnan ja Turengin alueella. Kuumolassa vedän tulevana kevätkautena sekä bailatinotunteja että DanceFitYogaa.

Eläväisenä tyyppinä mottoni on ehdottomasti “always have fun” ja lupaan heittää joka ikinen tunti persoonani täysillä kehiin ja tehdä liikkumisesta hauskaa ja mielekästä. Lämpimästi tervetuloa tunneilleni!”
KIRSI U.

”Kirsi moikka!
Olen Turenkilainen liikunta-alan yrittäjä
ja ohjannut monenlaista liikuntaa ja tanssia Kanta-Hämeen alueella jo vuosia.

Kuumolatalolla ohjaan lavista aina torstaisin kello 16.45. Lavis-tunneilleni ovat tervetulleita ihan kaikki ja lavis onkin erittäin hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, johon et tarvitse myöskään paria ollenkaan. Lämpimästi tervetuloa tanssimaan kanssani!”
KIRSI R.

”Moikka, minä olen Kirsi. Pitkään ryhmäliikuntaohjaajana toiminut personal trainer ja koulutettu Pilates-ohjaaja. Liuta muita ohjaajakoulutuksia on vuosien mittaan tullut suoritettua, mutta ei luetella niitä tässä.

Ryhmäliikuntatunteja on tullut ohjattua vuosien mittaan tuhansia, sillä olen aloittanut ohjaamisen jo vuonna 2004. Vapaa-aikana nautin luontoliikunnasta, minkä vuoksi arkea ja harrastuksia tukeva toiminnallinen harjoittelu on sydäntäni lähellä. 

Ryhmäliikunnassa minua kiehtoo yhdessä yksilönä tekeminen. Jokainen on tervetullut tunnille sellaisena kuin on. Erityisesti niinä päivinä, jolloin ei huvittaisi lähteä lainkaan treenaamaan, kannattaa tulla ohjatulle tunnille. 

Kuumolassa ohjaan tulevana kevätkautena Pilateksen perusteita. Lämpimästi tervetuloa tunneilleni!”
KATRI

”Moikka, olen Katri, 43-vuotias hyvinvointi- ja palautumisohjaaja. Moni varmaan minut tunteekin täällä Turengissa kosmetologina, mutta nyt pääsen auttamaan sinua pysähtymään hyvinvoinnin ja palautumisen äärelle.

Tässä hektisessä maailmassa on hyvinvoinnin merkitys kasvanut, siksi on ihana päästä opettamaan palautumisen ja pysähtymisen taitoja. Nähdään siis Kuumolassa. Lämpimästi tervetuloa!”
JANI

”Toimin Kuumolatalon joogaohjaajana. Tavoitteeni on saada osallistujat lähtemään tunnilta rentoutuneina ja hymyssä suin.

Tunneilla on välillä myös hyvä haastaa itseään ja niinpä saat asennoista eri variaatioita, joista voit valita itsellesi päivän fiilikseen sopivan.

Toivon, että harjoitukset tehdään ilman liiallista suorittamista, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen.

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni!”