Valikko Sulje

Kuumolan jumpat jatkuvat

Kuumolan jumpat lakkautettiin koronapandemian varotoimenpiteenä kaksi viikkoa sitten. Olemme seuranneet aktiivisesti pandemian kehittymistä Suomessa ja etenkin Kanta-Hämeessä, ja tulleet siihen johtopäätökseen, että voimme jatkaa jumppia lähes normaalisti.

Tämä edellyttää meiltä kaikilta huolellisuutta, sillä suurimmat mahdollisuudet viruksen leviämiseen ovat tutkimusten mukaan etenkin pukuhuoneissa. Tullaan siis treeniasuissa paikalle ja pestään käsiämme tullessa ja mennessä. Kädet on hyvä pestä myös jo kotoa lähtiessä. 

Kuntosali palvelee kävijöitä normaalisti. Korostamme kuitenkin edelleen kaikkien salikävijöiden vastuuta yhteisestä hygieniasta eli jokainen kuntoilija desinfioi käyttämänsä laitteet itse suorituksen jälkeen. Mahdolliset laiminlyönnit saattavat johtaa kortin jäädyttämiseen.

Muistetaan, että salille ja jumppaan tullaan vain täysin terveenä. Suosittelemme maskin käyttöä! Muistetaan vielä, että kertakäyttömaskit laitetaan huolellisesti roskikseen. Turvavälejä noudatetaan luonnollisesti myös! Jos halutaan jäädä kaverin kanssa juttelemaan, jutellaan sitten pihalla.

Jumpat jatkuvat normaalisti tiistaista 27.10. alkaen kuitenkin siten, että Seniorijumppa starttaa vasta tiistaina 3. marraskuuta.

Seuraamme jatkossakin tilannetta aktiivisesti, ja tiedotamme mahdollisista muutoksista ohjelmaan.

Hyviä liikuntatuokioita kaikille!