Valikko Sulje

Kuumolatalo avataan torstaina 14. toukokuuta

Kuumolatalon asiakkaat ovat suhtautuneet kuntosalin sulkemiseen ja jumppien lakkauttamiseen ymmärtäväisesti, joskin osa on kokenut myös mielipahaa. Muistutamme vielä, että vastuullisina toimijoina olemme tehneet nämä sekä henkisesti että taloudellisesti raskaat päätökset yksinomaan meidän kaikkien terveyden säilyttämiseksi ja koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Poikkeusajan yleisen käytännön mukaisesti rahallista hyvitystä emme voi käyttämättä jääneistä jumppa- tai salikuukausista antaa.

Asiakkaan niin vaatiessa kuntosalikortin seuraavan latauksen yhteydessä voidaan 12 kk:n kortille lisätä ylimääräiset 2 kuukautta. Niille, jotka ovat ostaneet juuri ennen salin sulkemista kuukauden kortin, voivat saada 2 kuukautta yhden hinnalla seuraavan latauksen yhteydessä. Ja ne, jotka ovat ennen salin sulkemista ostaneet kolmen kuukauden kortin, voivat saada seuraavaan lataukseen 2 kuukautta lisäaikaa ladatessaan kortille vähintään 3 salikuukautta.

Jumppakausikortin haltijoille voidaan myöntää 10-kortti syksyn jumppiin. Aikaisemmin ostetut 10-kortit käyvät sellaisenaan tulevan syksyn jumppiin.

Sulkapallovuoroja loppukevääksi ja kesäksi voi varata Arja Keltomäeltä puh. 050 524 5310, arja.keltomaki@pp.inet.fi. Alkukevään vuorot eivät automaattisesti ole voimassa, koska ne on jo laskutettu ja maksettu.

Ohjeita Kuumolatalon käyttäjille

Vastaa