Valikko Sulje

Millainen on Janakkalan Jana vuonna 2029 (Jana 100 vuotta)?

Janakkalan Jana ry:n hallitus haluaa kehittää seuran toimintaa kuulemalla seuran eri lajien parissa urheilua ja liikuntaa harrastavien mielipiteitä ja näkemyksiä. Myös seurassa urheilevien ja liikkuvien lasten ja nuorten
huoltajien, vapaaehtoisten, valmentajien ja seuran sidosryhmien näkemykset ovat arvokkaita. Kaikkien kuntoliikuntaa harrastavien näkemykset ovat myös erittäin tervetulleita.

Janakkalan Janassa on harrastettu monipuolisesti liikuntaa ja urheilua vuodesta 1929. Seurassa on ollut toimintaa mm. alppilajeissa, erilaisissa jumppa- ja tanssiliikuntamuodoissa, hiihdossa, kuntosalitoiminnassa,
mäkihypyssä, painissa, pesäpallossa, pyöräilyssä, suunnistuksessa, triathlonissa, voimistelussa, yhdistetyssä ja yleisurheilussa.

Lisäksi seura on harjoittanut näyttämö- ja näytelmätoimintaa, elokuvien esittämistä sekä muuta kulttuuritoimintaa. Seura on myös vuokrannut seuratalo Kuumolaa erilasiin juhla- ja muihin tarpeisiin.

Vastaa seuraaviin kysymyksiin tiiviisti ja tarvittaessa perustellen vastauksesi. Voit vastata nimettömästi. Jättämällä yhteistietosi osallistut (1 x 4 lippua) neljän elokuvalipun ja 6 kuukauden kuntosalikortin arvontaan.

Vastauksia käsittelevät luottamuksellisesti seuran puheenjohtaja Marko Ahtiainen, sihteeri Pirjo Kärkinen ja varapuheenjohtaja Antti Järvinen. Yhteenvetoa kyselystä käsittelevät Janakkalan Janan hallitus ja seuran lajijaostot.

Huomaathan, että vastaukset tallentuvat täysin nimettöminä, jos et halua osallistua arvontaan.

Vastausaikaa on 3. joulukuuta 2023 saakka.